Fruit Warp

Johdanto

Tämän hetken lumoavin videokolikkopeli on nyt löytynyt – nimittäin Fruit Warp! Kyseisen mestariteoksen takana on ruotsalainen pelituottaja nimeltä Thunderkick. Vaikka Thunderkick ei olekaan iältään kokenein pelituottaja, on se pärjännyt loistavasti kilpailuissa johtavien pelivalmistajien kanssa. Thunderkick keskittyy tuottamaan huippuluokan pelejä, jotka viihdyttävät kaikentyyppisiä pelaajia erilaisilla jipoilla ja uusilla innovaatioilla, kauniita grafiikoita unohtamatta. Tämän seikan voitkin heti alkuun huomata myös Fruit Warpista, joka ei ole lainkaan tuiki tavallinen videokolikkopeli, vaan kaikkea muuta! Fruit Warpin herkulliset hedelmät vievät sinut lumoavaan 3D-maailmaan, missä tavalliset voittolinjat, scatterit ja wildit on unohdettu. Tämä herättääkin varmasti kysymyksen, että miten voittoja sitten oikein voi saada? Erittäin helposti – jatkahan lukemista!

Avatessasi Fruit Warpin, näet heti, että pelialustalla ei ole erillisiä kiekkoja tai voittolinjoja. Erilaiset hedelmät kuten banaanit, kirsikat ja lohikäärmehedelmät leijuvat ympäriinsä vihreällä taustalla, kukin miten sattuu. Fruit Warpissa ei tarvitse miettiä hedelmien laskeutumista aktiivisille voittolinjoille, sillä jo se, että saat vähintään kolme samaa hedelmää mihin tahansa pelialustalle, tuo sinulle voittoja. Tämän yksinkertaisemmaksi pelaaminen ei oikeastaan voi edes mennä. Mutta helppous ei Fruit Warpissa todellakaan tarkoita tylsyyttä – päinvastoin! Vaikka monet tutut ja turvalliset videokolikkopelien ominaisuudet puuttuvatkin tästä huikeasta luomuksesta, on tilalle tullut kaikkea muuta jännittävää, kuten hedelmätilat eli Fruit Modet, joista voit lukea hieman alempaa. Eiköhän siis jatketa suoraan siihen, miten peli toimii.

Panokset ja voittolinjat

Kuten jo aiemmin mainittiin, Fruit Warpissa ei ole erillisiä voittolinjoja, toisin kuin useimmissa videokolikkopeleissä. Tässä hedelmäisessä pelissä voit saada voittoja tilillesi heti, kun saat vähintään kolme samanlaista hedelmää pelialueelle. Näin ollen et myöskään voi vaihdella panostasoa aktiivisten voittolinjojen avulla, vaan valitset jokaiselle pyöräytykselle oman panostuksen muutamaa nappia klikkaamalla. Peliruudusta löydät hallintapaneelin, josta voit valita panoksen aina pienimmän, eli 0,10 €, ja suurimman, eli 100 €, välillä. Panos on aina kierroskohtainen ja voit vaihdella sitä halutessasi vaikka jokaisen kierroksen jälkeen. Panostuksen jälkeen voit vielä vilkaista voittotaulukkoa, josta näkyvät voittojen suuruudet panostuksen mukaan. Lohikäärmehedelmä on parhaiten maksava symboli, joten sitä kannattaa toivoa peliruudulle.

Ulkoasu ja teema

Kuten aina Thunderkickin tapauksessa, tässäkin pelissä on jotakin hauskaa ja erilaista. Vaikka hedelmät ovatkin olleet pääosassa jo aivan ensimmäisissä videokolikkopeleissä, ovat ne Fruit Warpissa kuitenkin kaukana niistä alkuperäisistä, kaikkien tuntemista hedelmäsymboleista. Vihreällä taustalla leijuvat niin tavalliset kuin eksoottisemmatkin hedelmät luovat upean 3D-efektin, jota ei ole aiemmin nähty. Pyöräyttäessäsi kierroksen käyntiin, häviävät hedelmät hetkeksi kokonaan pois ruudulta ja palaavat pian takaisin leijumaan kuplien ympäröimänä paikoillensa. Piristävän leikkisä taustamusiikki on mukaansatempaava ja jopa kesäisen fiiliksen tuova ja voimistuu kun saat voittoja tai kun bonuspeli aktivoituu. Vihdoin taustamusiikki, jota jaksaa kuunnella kauemminkin! Halutessaan musiikin voi kuitenkin kytkeä pois päältä klikkaamalla ruudun alalaidan ääninappia.

Bonustoiminnot

Fruit Warpin bonuspelit ovat nimeltään Fruit Modeja eli hedelmätiloja. Jos viisi tai useampi samanlainen hedelmä laskeutuu pelialustalle, laukaisevat ne hedelmätilan, joita Fruit Warpista löytyy yhteensä yhdeksän erilaista. Hedelmätilassa näytön alareunaan ilmestyy mittari, jossa on eri määrä kertoimia. Mikäli saat hedelmätilassa bonuspelin laukaisseen nimikkohedelmän peliruudulle, mittari täyttyy ja etenet kohti suurempia voittoja. Tätä jatkuu aina loppuun asti tai siihen saakka, ettei nimikkohedelmää enää osu ruudulle, jolloin bonuspeli loppuu. Jos onnistut pääsemään mittarin keskivaiheeseen, voitat lisäelämän, joka antaa sinulle yhden ylimääräisen pyöräytyksen. Kuulostaako liian hankalalta? Ei huolta, vaikka bonuspeli onkin hieman monimutkaisempi, toimii se automaattisesti, joten sinun ei tarvitse muuta kuin laittaa hedelmät pyörimään.

Hyvät puolet

Fruit Warp on miellyttävää vaihtelua tavallisille videokolikkopeleille. Se on mukavaa katsottavaa, pelattavaa ja jopa kuunneltavaa sen kauniin ja mielenkiintoisen teeman ansiosta. Ja kukapa ei tykkäisi vaihtelusta! Laajat panostusvaihtoehdot tekevät pelin sopivaksi kaikentyyppisille pelaajille ja Autospin-toiminto mahdollistaa myös pelaamisen lisähelppouden. Klikkaat vain Autospin-nappulaa ja kierrokset rullailevat eteenpäin itsekseen. Pelaaminen ei enää tämän helpommaksi voi mennä. Myös suuret voitot ovat mahdollisia ja peli on vieläpä varustettu mukavalla 97 % palautusprosentilla. Fruit Warpin pelaaminen on siis parhaimmillaan monin tavoin palkitsevaa Yksinkertainen peli hauskoilla lisäefekteillä ja päälle vielä suuret voitot – onko tässä täydellisen kolikkopelin resepti? Fruit Warp on varma valinta, kun kaipaat viihdyttävää pelattavaa.

Huonot puolet

Sana ”kolikkopeli” voi johtaa hieman harhaan Fruit Warp -pelin kohdalla, sillä se on kaukana tavallisesta videokolikkopelistä. Lähes kaikki tavallinen, mikä videokolikkopeleihin yleensä kuuluu, on muutettu jollain tapaa erilaiseksi Fruit Warpissa. Tämä voi olla jollekin negatiivista, mutta toivottavasti suurimmalle osalle pelaajista kuitenkin vain positiivista vaihtelua. Tavallista bonuspeliä ei Fruit Warpista löydy, vaan bonustoimintona toimii Fruit Mode, joka käynnistyy, kun viisi samaa hedelmää laskeutuu pelialustalle. Kyseinen pelimuoto voi olla aluksi hieman hankala ymmärtää ja hahmottaa, vaikka ohjeita lukisikin useaan otteeseen. Hyvää tässä on kuitenkin se, että pelaajan ei itse tarvitse tehdä mitään. Peli nimittäin pyörittää kaiken alusta loppuun automaattisesti – vaikka se hieman sekavalta tuntuisikin.

Yhteenveto

Fruit Warp on loistava lisä videokolikkopelimaailmaan ja tästä innovaatiosta saamme jälleen kerran kiittää Thunderkick-pelivalmistajaa. Kukapa ei pitäisi hieman erilaisesta ja mielenkiintoisesta videokolikkopelistä, jossa on vieläpä huikeat voittomahdollisuudet? Fruit Warp sopii loistavasti kaikentyyppisille pelaajille, olisit sitten harrastelija, joka tykkää panostaa pienemmillä panoksilla tai suurempien voittojen metsästäjä, joka laittaa heti kaiken peliin.

Mikäli kuitenkin vielä mietit, onko kyseinen peli sinulle, voit helposti kokeilla sitä ensiksi ilmaisella versiolla. Vasta kun olet täysin varma, että haluat hypätä mukaan Fruit Warpin pauloihin, voit tehdä talletuksen ja ryhtyä pelaamaan oikealla rahalla. Sillä muistathan, että vain oikealla rahalla voit voittaa niitä oikeita potteja! Mitä parhainta pelionnea juuri sinulle!

Featured Casino
Jopa 1000€ käteispalkkio