Esqueleto Explosivo

Johdanto

Mikä onkaan riemukkaampaa kuin värikäs meksikolainen juhlakulttuuri? Ehkäpä huikeiden voittojen nappaaminen kolikkopelistä? Miten upeaa olisikaan, jos nämä kaksi yhdistettäisiin? Vastaus on lähempänä kuin uskotkaan, sillä meksikolaisten oma Día de Muertos eli Kuolleiden päivä on nyt yhdistetty tähän päätähuimaavaan Esqueleto Explosivo -slottiin! Thunderckick tarjoilee slotissaan roiman annoksen tuota synkän aiheen inspiroimaa juhlahumua. Symboleina koreilevat Kuolleiden päivän teeman mukaisesti maalatut värikkäät pääkallot, pyöräytyksiä vauhdittavat meksikolaiset rytmit ja katujuhlan tunnelma täyttää mielen. Kuolleiden päivä kuulostaa ehkä kauhistuttavalta, mutta kuten tämä slottikin, juhla on ratkiriemukas! Esqueleto Explosivoa pelatessa silmilläsi ja korvillasi ei varmasti ole tylsää, vaikka slotin ominaisuudet ovatkin sieltä yksinkertaisemmasta päästä.

Hämärä on laskeutunut, kynttilät ja värikkäät lyhdyt sytytelty koristelemaan katuja ja viisihenkinen päätön luurankobändi kerännyt kitaransa sekä torvensa ja asettunut juhlimaan. Tästä asetelmasta käynnistyy Esqueleto Explosivo! Päättömien luurankojen päälle tipahtelee jokaisella pyöräytyksellä koristemaalattuja kalloja kolmeen kerrokseen. Slotti tarjoilee putoavia symboleita, joka tarkoittaa sitä, että kun samanväriset kallot osuvat oikeaan linjaan, ne päräyttävät iloisen laulun, räjähtävät konfettisateen saattelemana ja poistuneiden kallojen tilalle tipahtavat uudet. Jokainen poksaus innostaa myös tulikärpäset siirtymään ja valaisemaan yhä suurempaa ja suurempaa kerrointa. Kun tätä jatkuu, pelaaja käärii yhä parempia ja parempia voittoja taskuihinsa! Hymy on pelatessa varmasti yhtä leveä kuin slottia koristavilla veikeillä pääkalloilla.

Panokset ja voittolinjat

Vaikka Esqueleto Explosivon ulkoasu poikkeaakin melkoisesti normaalista slotista, on siinä selkeästi nähtävissä pelin 5 rullaa, kolme riviä ja 17 voittolinjaa, jotka pysyvät kaikki kiinteinä ja aktiivisina jokaisella kierroksella. Panoksia on saatavilla Thunderkickin perinteisen taulukon mukaisesti hyvällä valikoimalla 10 sentistä kymppiin ja korkeampien panosten ystäville valinnanvaraa löytyy sataan euroon saakka. Pelin voi automatisoida pyörittelemään myös automaattisesti. Slotin erikoisuutena ovat putoavat symbolit, eli voittolinjojen räjäyttämät kallot korvautuvat uusilla, edellisten päälle putoavilla symboleilla niin kauan, että lisävoittoja ei enää tule. Voittolinjat aktivoituvat perinteiseen tyyliin vasemmalta alkaen oikealle ja voittojen keräilyssä auttavat kertoimet ja Explosivo Wild -symbolit. Pelaajan teoreettinen voittoprosentti on 96%.

Ulkoasu ja teema

Kun Esqueleto Explosivon avaa, huomaa heti kuinka upea ja jopa yliampuva slotti se on. Grafiikat ovat mielettömän hienot, yksityiskohtaiset ja kolmiulotteiset, taustalla paukkuu ja tapahtuu. Väriloiste hurmaa, voittoja juhlistavat ilotulitukset valaisevat aukiota ja persoonalliset kallot saavat hymyn huulille. Äänimaailmassa on yhtä rauhatonta ja meksikolaisen musiikin sekä kallojen pehmeän kolinan yli paukkuvat salamat, ilotulitusten pauke ja festivaalin äänet. Kun kallot osuvat voittolinjoille, ne päräyttävät ilmaan veikeitä meksikolaisia laulunpätkiä ennen poksahtamistaan. Tämä hurmaa yltäkylläisyydellään kenen tahansa näkö- ja kuuloaistit. Slotin tunnelma on niin aidon tuntuinen, että Kuolleiden päivän voi helposti tuntea kotonaan – vain ruokakojujen tuoksu ja Meksikon lämmin tuuli puuttuvat!

Bonustoiminnot

Esqueleto Explosivo ei todellakaan pröystäile bonuspeleillä, erikoisominaisuuksilla tai ilmaiskierroksilla. Voitot keräillään peruspelissä putoavien symboleiden ja kerrointen avulla. Kun voittolinjalle osuu vähintään kolme samaa kallosymbolia, ne poksahtavat ja vapauttavat tilaa tilalle tipahtaville uusille symboleille. Kaikki tapahtuu yhden kierroksen aikana. Kun kallot aina poksahtavat, myös kerroin nousee, ja idea onkin onnistua poksauttelemaan kalloja niin kauan, että kertoimet nousevat mukaviin lukemiin. Pienemmät kertoimet välkkyvätkin kiivaaseen tahtiin, mutta suuremmat kertoimet vaativat hieman enemmän tuuria. Niiden saavuttamiseksi apuna on aurinkolasit päässään koreileva keltainen kallo, Explosivo Wild, joka poksauttaa kaikki kallot ympäriltään tipahtaessaan ruudulle (maksimissaan kahdeksan kalloa). Näin vapautuu lisää tilaa uusille kalloille, ja kerroin tietenkin nousee!

Hyvät puolet

Jos et ole vielä vakuuttunut, kannattaako slottia testata, tässä vastaus: kannattaa! Tästä slotista ei vain voi olla pitämättä. Teema on erittäin viihdyttävä. Sen ulkoasu ja tunnelma ovat niin hienoja, että pelin seurassa viihtyy erinomaisesti kauemminkin. Se on yksinkertainen ja sitä on helppo seurata – ohjeita ei välttämättä edes tarvitse lukea, jotta ymmärtää mistä on kyse. Vaikka slotin toimintaperiaate on yksinkertainen, ei se kuitenkaan ole tylsä – Esqueleto Explosivossa kuitenkin sattuu ja tapahtuu jatkuvasti. Kun varsinkin saavuttaa suurimman kertoimen 32, alkaa kunnon ilottelu ja juhlinta, joka on suuren voiton arvoinen! Thunderkickin pelialustalla asetuksia on erityisen helppo muutella ja tarvittavat tiedot löytyvät helposti.

Huonot puolet

Esqueleto Explosivo on kokonaisuudessaan upea ja värikäs slotti, mutta se myös tuuppaa täyteen lähes kaikki aistit ja joillekin se voi olla hieman liikaa; erityisesti äänimaailma saattaa alkaa ärsyttää nopeasti. Hieman monipuolisemmista sloteista pitäville se ei myöskään sovi, sillä iso osa kolikkopeleihin yleisesti kuuluvista ominaisuuksista puuttuu – tästä pelistä et löydä mitään erityistä uniikkia bonuspeliä, et scattereita etkä edes ilmaiskierroksia. Joku voisi siis väittää slottia peliominaisuuksiltaan liiankin yksitoikkoiseksi. Erilaisten bonustoimintojen puuttuessa saattaa tuntua, että Esqueleto Explosivo ei edes tarjoa suurempia voittoja. Espanjankielinen slotin nimi on myös suomalaisittain hieman hankala, ja jos peliä haluaisi etsiä esimerkiksi hakutoiminnolla, saattaa kirjoitusasun muistaminen olla haastavaa.

Yhteenveto

Thunderkickin hauskaakin hauskemmassa slotissa juhlitaan voittoja kunnon meksikolaiseen tyyliin. Slotti sopii erityisesti pelaajille, jotka nauttivat yksinkertaisesta pelistä ja joille slotin visuaalinen ilme, tunnelma ja grafiikka ovat tärkeämpiä kuin erilaiset bonusominaisuudet. Peli on ehkä yksinkertainen mutta vain pelityyliltään, sillä muita ärsykkeitä pelistä löytyy kyllä riemukkuuteen asti – tai joillekin ehkä jopa ärsyttävyyteen asti. Esqueleto Explosivosta ei kuitenkaan voi olla pitämättä, niin viihdyttävä se on. Suurimmalla osalla kierroksista tarjoillaan lisäksi lisämahdollisuus voittaa, kun vanhat voittolinjat poistuvat alta – ja kaiken kruunaa nouseva kerroin. Nyt on fiestan aika; valmistaudu siis juhlimaan meksikolaiseen tyyliin ja suuntaa Esqueleto Explosivo -slottiin nappaamaan pääkallojen tarjoilemat voitot kerrointen kera!

Featured Casino
Jopa 1000€ käteispalkkio