Bork The Berserker

Johdanto

Videokolikkopeli Bork The Berserker vie sinut skandinaavisen mytologian jännittävään maailmaan. Tämän sarjakuvamaisen, dramaattisen ja mukaansatempaavan nettipelin sankarina seikkailee raivopäinen Bork, jonka kaltaisten berserker-sotureiden kerrottiin taistellessaan omaavan lähes yliluonnollisia voimia. Borkin asevalikoimaan kuuluvat tilanteesta riippuen puukko, miekka tai jopa omat hampaat. Taustalla näet veren tahriman seinän, jonka edustalla pyörivät pelin 5 rullaa, joiden avulla pääset pelaamaan 25 voittolinjaa. Pelin äänitehosteet ovat dramaattisia ja tuovat lisäjännitystä tähän Thunderkick-peliyhtiön luomaan nettikolikkopeliin. Rullien symboleissa vuorottelevat kolme salaperäistä riimukiveä, muutama ilkeännäköinen hirviö, sekä näiden hirviöiden saalistama vaalea neito, jota sankarimme yrittää parhaansa mukaan pelastaa. Jos sinua kiinnostavat seikkailut ja toimintasankarit, tulet takuulla innostumaan tästä erikoisesta ja dramaattisesta pelistä.

Bork The Berserker -pelin arvokkaimmat symbolit ovat eriskummallisia hirviöitä. Sininen vedenelävä lonkeroineen, ruskea kolmisilmäinen ja isosuinen ilkiö, kaksipäinen punainen käärme, vihreä otus kolmikärkineen kuin suoraan Lovecraftin kertomuksista, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä vielä violetti pahis, joka luisilla sormillaan tavoittelee tarinamme neitoa. Riimukivien merkitystä sen kummemmin arvailematta toteamme vain, etteivät ne ole yhtä arvokkaita kuin nämä hirviöt. Sankarimme Bork on koko rullan valtaava jokeri, joka ilmestyessään lahtaa pelin hirviöitä monenlaisin asein manga-tyylisessä animaatiossa. Tämä jokeri voi ilmestyä vain rullille 2, 3 ja 4, ja todellakin kasvaa koko rullan kokoiseksi nostaen voittomahdollisuutesi moninkertaiseksi. Jos satut rullia pyörittäessäsi saamaan useamman kuin yhden jokerin, on sinulle siis tiedossa aikamoinen voittopotti.

Panokset ja voittolinjat

Bork The Berserker -videokolikkopelissä on kolmella pelirivillä 5 rullaa ja 25 voittolinjaa, jotka pysyvät kaikki aktiivisina pyöritysten ajan. Jo 10 sentin minimipanoksella voit siis pelata 25 voittolinjaa, ja pelipanoksissa löytyy runsaasti valinnanvaraa aina 100 euron maksimiin saakka. Tämän slotin paras voittoyhdistelmä on viisi vaaleaa neitoa, joiden avulla voit voittaa 50-kertaisen summan panokseesi nähden. Rullilla 2, 3 ja 4 on mahdollisuus saada Bork-jokeri, joka valtaa koko rullan moninkertaistaen näin voittomahdollisuutesi. Jos samaan peliin sattuu vielä toinen tai kolmaskin jokeri, voittopotti kasvaa jo huomattavasti. Lisäksi peli tarjoaa bonusominaisuutena ilmaispyörityksiä aina 50 kierrokseen saakka silloin, kun rullille sattuu pelin violetti pahis.

Ulkoasu ja teema

Peli alkaa piirretyllä introvideolla ja esittelee sankarimme Borkin, joka hurjapäisenä hajottaa seinät edestään. Tämän mukaansatempaavan ja dramaattisen alun jälkeen Bork The Berserker aloittaa seikkailunsa pelastaakseen pohjoisen neidon pulasta. Pelin tyyli on sarjakuvamainen ja tunnelma vahva, manga-tyylisten animaatioiden komeasti säestäessä pelin kulkua silloin, kun ruudulle sattuu Bork-jokeri. Tämän videokolikkopelin tyyli on todella raju, kuten se oli muinaisilla pohjoismaisilla berserker-sotureilla, jotka taistellessaan tekivät mitä raaimpia temppuja tuhotakseen ja pelotellakseen vihollisiaan. Äänitehosteet toimivat tehokkaasti ja tuovat peliin lisäannoksen dramatiikkaa. Rullia pyörittäessäsi näet taustalla veren tahriman seinän, ja etualalla pyörivissä symboleissa vuorottelevat riimukivet, muinaiset hirviöt sekä vaalea neito, jota sankarimme on pelastamassa.

Bonustoiminnot

Bonusominaisuutena Bork The Berserker -pelistä löytyvät ilmaiskierrokset, joita mahdollistaa ruudulle ilmestyvä violetti hyypiö. Kun pahiksia kertyy kolme tai enemmän, voi bonuskierros alkaa automaattisesti. Kolmella violetilla pahiksella voitat 10 ilmaista pyöritystä, neljällä 20 ja viidellä 50 pyöritystä. Voit kerryttää ilmaiskierroksia, ja niiden maksimimäärä kokonaisuudessaan on jopa 50. Pelin toisena bonusominaisuutena on koko rullan valtaava jokeri, jonka sattuessa saat lisäksi nauttia komeasta manga-tyylisestä väkivaltapläjäyksestä animaation muodossa, sankarimme Borkin kamppaillessa pelin eriskummallisten hirviöiden kanssa. Tämä Bork-jokeri ei voi ilmestyä ulommaisille rullille, vaan ainoastaan rullille 2, 3 ja 4 – näin ollen mahdollistaen kolme samanaikaista jokeria. Tällaisen yhdistelmän sattuessa voittopottisi kasvaa tietysti kertaheitolla.

Hyvät puolet

Tämä kolikkopeli toimii, jos pidät hurjia voittopotteja enemmän tasaisista pikkuvoitoista, etkä tahdo riskeerata liikaa. On huomattavaa, että jopa 10 sentin pelipanoksella pääsee pelaamaan kaikkia 25 voittolinjaa, jotka pysyvät aina aktiivisina. Tuotto on pienehköä mutta jatkuvaa, ja pelin keskimääräinen palautussuhde 97,3 prosenttia, on monia muita kolikkopelejä suurempi. Myös pelistä löytyvät koko rullan kokoiset, useasti esiintyvät Bork-jokerit ovat erittäin toimiva ominaisuus, ja näiden ohessa esiintyvät taisteluanimaatiot pelkkää plussaa. Violettien pahisten tarjoamien ilmaispyöritysten lukumäärä on runsas ja takaa pelin jatkumisen pitkään. Bork The Berserker -videokolikkopelin grafiikka, animaatiot sekä äänimaailma ovat myös erittäin hienosti toteutettuja skandinaavisen mytologian, sankaritarinoiden sekä manga-tyylisen animaation ystäville.

Huonot puolet

Ei heikkohermoisille! Väkivaltainen teema ja grafiikka voivat olla joillekin pelaajille liikaa, joten jos näet painajaisia hirviöistä tai raivokkaista ja hurjapäisistä pohjoisen sotureista lahtaamassa vihollisiaan, ei tämä ehkä ole hakemasi vaihtoehto. Toisaalta todelliset hurjapäät saattavat pettyä pieniin voittoihin ja matalaan varianssiin, summien pysyessä pienehköinä, vaikkakin lukumäärältään useina. Jättipotin jahtaamiseen liittyvä riskiä ja jännitystä saattavat jotkut jäädä kaipaamaan. Ainoastaan viiden neidon yhdistelmä tuo todella ison potin, muiden voittojen jäädessä pienemmiksi. Jokeri ilmestyy usein ja valtaa koko rullan, mutta jos niitä ei satu samaan aikaan useampaa, jäävät voitot pienehköiksi. Peli onkin saanut joiltain pelaajilta kritiikkiä tästä, heidän toivoessaan harvempia jokereita, jotka toisivat suuremman voittopotin.

Yhteenveto

Tämä sarjakuvamainen peli, sen perinteinen neito pulassa -tarina sekä sankarillinen soturi Bork vetoavat toimintaseikkailujen ystäviin. Bork The Berserker on videokolikkopeli, jossa hurja grafiikka yhdistyy turvalliseen pelaamiseen ja matalaan varianssiin: jokereita ja bonuskierroksia sattuu kohdalle usein, mutta voitot pysyvät suurelta osin maltillisina. Tämän takia sekä grafiikka että varianssi jakavat mielipiteitä. Pelin minimalistinen logiikka pitää kaikki 25 voittolinjaa aktiivisina koko ajan, mutta pelipanoksen suuruudessa on runsaasti valinnanvaraa. Tällä kertaa hirviöiden metsästys ja taistelu ovat siis pelaajille melko turvallista puuhaa. Nyt jääkin sinun päätettäväksesi, lähdetkö seikkailemaan Borkin maailmaan jahtaamaan pahisten tuomia bonuksia ja pelastamaan pohjoisen neitoa pulasta. Kokeile, niin näet onko sinusta raivopään rinnalle taistelemaan!

Featured Casino
Jopa 1000€ käteispalkkio